Nyhetsbrev #Dinnerathome

Ny vecka, nya möjligheter. I köket hemma i Landfjärden så doftar det nu bara tryffel, sparris, vaktel och nässlor, om vartannat.Det är vår och nu är den rätta tiden för att njuta av allt. Gran skotten skördas i dagarna för att sen göras till sorbet, och ha till höstens middagar, då sen kommer serveras inlagd. Knoppningen på fruktträden är check, lamm, ägg och ostar från Öland är check. Inte att förglömma så är källaren nu påfylld med ”grill” viner, så allt känns check! Vad har Ni för er på vårens, sommarens event lista? Är det inte tid för ett event med Dinnerathome? Platserna för middagarna här hemma är slut sen länge och nu är det enda alternativet att boka oss, att vi kommer till Er. Fundera och hör av er. Inte att förglömma, vilka havskräftor som vi avnjöt tills middag i går!
Trevlig vecka på Er alla!

Kommentarer

Populära inlägg