Nyhetsbrev #Dinnerathome
Nu doftar det
grillkol och kött över hela viken hemma i Landfjärden. Det var på tiden tycker
jag allt. Att grilla är något som vi sysslar med året om men grannarna är lite
mer återhållsamma och inväntar rätt väder för att bränna av köttet. Jag provlagade
vårkyckling, nötnacke och högrev för att ev. besluta om vad som komma skall på
menyn i maj. Inser att det är på tiden att lägga lite mer krut på det mer klassiska
och inte sväva iväg som en rökelse. Våra event går som tåget och det är utanför
matsalens dörrar som det händer mest. Men snart så är det öppning igen för Level
3.0, tro mig det kommer bli mer kompletta middagar och varför inte erkänna att
maten skall hålla stjärnklass. Vinerna gör det redan! Jag vill önska er en angenäm
vecka och vill att vi alla håller koll på eventen som händer under våren för
DinneratHome.
Kommentarer
Skicka en kommentar