Nyhetsbrev #Dinnerathome
Bara några dagar
till, bara några till… Sen tillbaka till ett vårigt skärgårdsliv igen. I
skrivande stund sitter jag och äter en smakrik frukost och spanar ut över
Åreskutan och dess vackra former. Man kan lätt påstå att det är kul att leva
med kontraster och det även inom gastronomin. Därför blir resultatet av
kommande vecka att skiva ned alla vårliga rätter som skall tillredas och serveras hemma i Landfjärden. Jag sitter nu med vårens gästspel för Dinnerathome och
jag tror mig veta att det kommer bli söta rätter som serveras med vinterns
inhandlade ”saffrans” nektar från södra Bordeaux. Håll på koll på vår hemsida
där jag kommer att hålla Er uppdaterade. För att släppa en liten nyhet redan nu
så kommer Dinnerathome att bli en pop-up restaurang under några veckor, till
nästa vinter. Vi ritar och planlägger, funderar och beslutar, jag lovar att
återkomma i ärendet. Men en sak är säker, det kommer bli stramt, prydligt,
lekfullt och renodlad Fine Dining, på en nivå som skulle få Michel Bras
matsalsarbete att verka enkelt!
Kommentarer
Skicka en kommentar