Nyhetsbrev 2016-02-15 #Dinnerathome


Snön lägger sig fint på skutan, det ha snöat i två dagar och nu är allt vitt, precis som det skall vara på årets första sportlovsvecka. Som alla vet så är Dinnerathome förflyttat till Åre och Jämtland under kommande veckor. Vi har öppnat upp en vinbar på Copperhill och det förtärs massor med gott, både från glasen och tallrikarna. Köket här uppe leverera fantastisk mat och det är inte svårt att finna den perfekta matchningen. Öppningen för Dinner at Home Level III blir i April, och i går den 14/2 så hade vi vårt första möte med senaste Vd:n för den tre stjärniga restaurangen El Bulli, så våren kommer inte bli långtråkig inte heller omodern så att säga. Det lutar även åt att det kommer finnas möjlighet att dricka äldre SQN under våren.

Vi kommer att börja arbeta med en nära och kär vän som äntligen förstod att det var i snickerboa han skulle spendera tid i. Min vän är en sagolik naturmänniska och har ett sinne för allt med hantverk och finess. Så till öppningen kommer de första hantverken att infinna sig på våra bord. Håll koll på vår sida så kommer det finnas med information om vår nya hantverkare. Trevlig vecka önskar vi er alla.

Kommentarer

Populära inlägg