Jag är inte bitter!

Fredag, vad säger man då? – Jo, skål på er alla, fram med de finaste glasen, dekantera upp samtliga viner, kolla över så att tryffeln och löjrommen räcker över hela helgen och även till snacksen på söndagens brunch. Är köttet hämtat? Är det hängt i 3 eller 4 veckor. Vilken gård kommer köttet ifrån? Den vita duken skall strykas och kristallkronan är glimrande fin. Grönsakerna är inhandlade från marknaden och brödet är nybakt, luktar gott och alldeles frasigt.
Skönt att slippa hetsen efter att leta efter tacokryddan, kolan och chipsen. Och det skönaste av allt är njuta av tonerna från ett perfekt skapt stycke av klassisk moll, måste man titta på Anna Anka eller Lyxfällan? Det är var inte kul eller intressant för 5 år sen, är det inte tid för att hitta på något nytt? Kan erkänna att man till och med saknar Bagges härliga skratt eller Bagges dekolletage. Man blir aldrig nöjd. Som vanligt säger jag såhär…
...Drick det dyraste, men bara det godaste. Ät och njut idag, tro fan inte det blir bättre. Med det tackar jag sittande regering för att ni inte är vidare kloka, ni är alla som en bortglömd bag in box som legat i båtens akter i 3 år och nu inte är så bra.

Kommentarer

Populära inlägg