Nyhetsbrev 20151214 #Dinnerathome

Minusgrader och kyla, börjar ju likna vinter, väntar bara på snön som borde komma snart. Allt blir ljusare när rimfrosten biter sig fast i björnarna nere vid vattnet, det blir så vackert! Dinnerathome dansar vidare med alla vinterns festligheter, har redan börjats med att testa nya rätter för vårens öppning, vi kan säga att Snickerboa som är vårt testlabb används mer och mer. Vi arbetar även med att få till båtturerna från stan till vår brygga, varför inte komma in med en snabb RIB-båt och äntra vår brygga för att inse inom en sekund att man har ett glas champagne i sin hand. Vi har även bestämt att vi inte kommer att ha öppet mer än som mest 3 gånger i veckan, vi vill inte bli en upplevelse som alla har gjort, vi vill hålla oss till de speciella tillfällena, så klart är alla välkomna att boka, men vi skall vara det lilla extra. Nu slipar vi knivarna ordentligt och fyller upp alla drycker inför våren äventyr. Så länge håller vi till i Åre under skidsäsongen. Nästa måndag är det sista nyhetsbrevet innan jul, kanske det blir ett extra spännande brev!

Kommentarer

Populära inlägg