Nyhetbrev 7/12 2015 #Dinnerathome

Tro det eller ej. Andra advent och 12 grader varmt, det slår alltså dagen vi kallar midsommarafton med 2 grader, vart är det på väg? Tar vi i stället tempen för Dinnerathome så är det alltid hett, och då rykande hett. Helgen gick till att fylla källaren med skogens bär, det råsockras lingon just för stunden. Hare, anka, hjort, nöt och mer vilt läggs in för kommande middagar. Den stora osten som skall läggas in i vinkällaren för att börjas avnjutas som drygt ett år, tänkte göra en gräddost till någon hårt och saltigt, det får ta den tid den behöver. Som jag skrev förra veckan så kommer datumen för våren att släppas i januari. Det kommer bli mer av allt, kanske inte i glasen, om man ser till mängd. Det ligger lite äldre Bourgogne som är tid att plocka upp, det får icke bli gammalt vin, finns risk för att bli skäggvin då! Ät och njut för det gör vi på Dinnerathome. Kommer snart att släppa fler nyheter.

Kommentarer

Populära inlägg