Nyhetsbrev 9/7 2015 #Dinnerathome

I vägran på att ta in grillen! Stålande dagar och kalla kvällar, det är det perfekta för att grillandet skall bli bra, de små kopparpannorna fräser på grillen och samsas med köttstyckena, det är bara toppluvan som saknas, sen är höstens grillteman fullbordat. Svampens tid är här och de är så spänstiga och smakrika, behövs enbart ett uns av smör och lite salt så är man i smakrikets innersta krets. Det enda som kan behövas kompletteras med svampen är dess nära vän tryffeln. Pilgrimsmussla är ett annat toppenalternativ till våra middagar, en underbar havssmak och dess textur gör mig glad att få tillreda. Varför inte ta in lite av sommarens grödor i köket och låta oss känna smaken och glädjen från den varma sensommar.. Tiden den rullar på och jag är på väg för att plocka in mer svamp, bär och örter. Ett måste för höstens mörka kvällar fram för brasan! 

Kommentarer

Populära inlägg