Nyhetsbrev! #Dinnerathome
Det skvätter, det skvätter, bland
toner och nubbar så äts det kräftor som aldrig förr. Det är det röda guldets
tid som skall firas på bästa vin, äntligen lite sensommar. Sensommar som inte
gick från att vara sommar utan att gå från kall vår, blöt sommar till den
härliga hösten. Kantarellernas hattar poppas tillsammans med tryffel och sprött
bröd. Det bokas på för Dinnerathome och det är väl härligt. Tror att Krondillen
blomma är kvar i nosen sen gårdagen kok. Glöm inte att boka in hösten med
Dinnerathome. Det är här det händer. Källaren fylls på med godsaker från
Bourgogne, California och Piemonte samt med lite övriga skvättar från jordens
alla rundade vinhörn. Vi firar så länge och snart ses vi runt bordet. Håll i
hatten för nu smäller det av smaker i var mans gom. Skål och njut!
Kommentarer
Skicka en kommentar