Nyhetsbrev! #Dinnerathome

Det skvätter, det skvätter, bland toner och nubbar så äts det kräftor som aldrig förr. Det är det röda guldets tid som skall firas på bästa vin, äntligen lite sensommar. Sensommar som inte gick från att vara sommar utan att gå från kall vår, blöt sommar till den härliga hösten. Kantarellernas hattar poppas tillsammans med tryffel och sprött bröd. Det bokas på för Dinnerathome och det är väl härligt. Tror att Krondillen blomma är kvar i nosen sen gårdagen kok. Glöm inte att boka in hösten med Dinnerathome. Det är här det händer. Källaren fylls på med godsaker från Bourgogne, California och Piemonte samt med lite övriga skvättar från jordens alla rundade vinhörn. Vi firar så länge och snart ses vi runt bordet. Håll i hatten för nu smäller det av smaker i var mans gom. Skål och njut! 

Kommentarer

Populära inlägg