Provlagning med Dinner At Home Sverige!
I morgon lördag provas de första rätterna till de satta
menyerna för Dinner At Home Sverige. Med några av de viktigaste
vännerna/kritikerna så kommer vi att prova oss fram vad om är bra och inte så
bra. Köttet är välhängt och penslat med smällt Lardo, den glada ankan är
tempererad, kaviaren är sval och vodka är kall. buljongerna är klara som
korvspad. Sprättäggen är så färska att det knappt kan ligga still. Den vilda
chokladen är riktigt vild. Ostarna doftar mer än behövligt. En del av Keramiken
är skapt av Calle Forsberg, Riedels glas är välputsade likaså med karafferna,
vinerna är kylda och kanske en del redan dekanterande? Avecvagnen är kanske
inte den största med dem finns så vi alla skall klara oss. Och så är det den
där Asiaten som springer runt på min axel, märker mer och mer att någonstans i
släkten så har vi en asiat! För på avecbordet ser jag nu att det står flertalet
flaskor av både torr och söt Saké, Umeshu och Nihon-shu! Låt oss nu ta en ny
tid framför oss med en händelsefylld vår så skall vi få riktigt god ordning på
alla små ting för att lyckas med detta. Inte för att vara sådan, känns som att
känslor från Frankrike kommer fram, vi får se vad gästerna säger.
Så skål på Er och jag med detta önskar Er alla en trevlig helg.
Drick bara det
dyraste, men bara det godaste…
Kommentarer
Skicka en kommentar