Snickerboa
Rå gris på Ölbaren Åre!
Fredag, det
betyder ju helg, och med den innebörden kommer jag som vanligt att poppa
eleganta viner som vanligt! En bra grund la jag redan i början på veckan då
Krug Rosé, 2006 De L`orée Ermitage från M. Chapouiter, 2002 Tetre Roteboeuf Saint-
Emilion Grand Cru, 2002 Cristal, 2004 Cristal, 2009 Chassagne- Montrachet, Jean
Noël Gagnard, 2009 Prager Smaragd Wachstum Bodenstein. För att nämna några! Varför
skyter jag om dessa viner då? Jo enbart för att jag har förmånen att njuta och
prova dessa viner till topp Gastronomi. Lekfullheten i vinerna ger maten ännu
mer spänst, smak och elegans, det är ju därför vinerna görs. Enkelt och gott! För
att komma till något helt annat! Så bör Lunchen provas på nya Café Proviant på
Arbetargatan, Kungsholmen galet bra mat, billigt och riktigt trevligt! Även så
letar GastroVin Consulting en liten lokal/kontor för att samla alla tankar
och idéer på ett och samma ställe! För övrigt tycker jag det är bedrövligt hur
många "vanliga" innevånare i detta land ser på Svensk och icke Svensk
grisuppfödning till slutlig produkt i butik. Skulle vilja se dessa ögon om dom
fick se hur grisarna har det under sitt fruktansvärda liv i Danmark och Tyskland, att vi har några
fantastiska grisuppfödare (Dompta, Henriksfälts Gård, Ejmunds Gård med flera) i
Sverige gör mig lycklig och glad! Länge lever den Svenska glada grisen och snart tar vi
över!
Så trevlig
helg! Drick bara det dyraste, men bara det godaste….!
Kommentarer
Skicka en kommentar