Vad var det jag sa!



Bubblan kommer att spricka, alla är inne i den nu, alla tycker det är det bästa, det är så naturligt, vi smutskastar de övriga 90 % som vill göra på sitt sätt och gör det fantastisk i de flesta skeden.
När skall vi börja se tunnels slut och ljuset kommer fram. Personligen så följer jag med strömmen och bara inhyser kunskapen om det hela, men det är bra mycket "SKIT" snack om det hela. Jag respekterar Er, men respektera tillbaka. Stå för din filosofi men våga lyssna på andras. En sekt som bara blir större och större, skall dom ta över helt och hållet? På vissa ställen har det redan sket, vad kommer att ske när detta är över? Jag har fått äran att få rusktigt goda stunder med ting av dessa, men så typisk svensk som jag är så är ordet lagom väldigt passande här!

Så ge mig en Full blods Jänkare som är så sjukt proppad med omogen frukt (pungspark), tanniner som totalt torterar dina smaklökar, fatens nyanser som vrider din tunga så du skriker, Så komplex så den dominerar över dig totalt. läpparna blir blå.. Slå mig med en 300 grams hängmörad Entrecôte, när du ända är igång!!! 

Kommentarer

  1. Bilden visar dock en underbar Napa Cab med mogen frukt och strålande kropp. Med andra ord, poesi tappat på flaska!

    SvaraRadera
  2. Stämmer Mr Z. Bilden för mig är ren Poesi! Men vet inte om jag håller med om att HA innehåller mogen frukt än? Men vinet är saligt, och kommer bara bli bättre med åren!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg