Så Jäv-la rökt!!

Finns det något sjukare än grabbarna på Brew Dog? Denna brygd som lagrats på Springbank fat och det är fan inte lätt att dricka denna öl, den är ja.. läs på bilden nedanför så är allt med på labenlsen som finns i paletten.

Den lilla frågan i afton blev vad som skulle avnjutas till denna djävulusiska brygd. Det blir en lövbiff som grillats, naperad med lite enkel rödvins dojja, Grillade grönsaker, bakad och rimmas sparrispotatis och en liten het bea som rökts med chili.. blev en hit, fem solar som den försupna vinexperten brukar säga.

Dagen har varit intensiv med filtrering, klarning och sättning av destillerad öl och mjödsorter.
Kände mig som en av ägarna till den tyvärr nedlagda vinlekstugan i South Aussie och namnet som alla minns är Red Head Studio. Här nedanför så är det snart tid för andra filteringen av ölen.

Eftersom det går alldeles utmärkt att filtera och stabilisera i en kaffebryggare så gick dagens arbete smidigt som tusan.

För att hålla koll på kolsyra så får man utgå från språket, man tager vad man behöver.
Kommentarer

 1. Bra vinsmak! Titta in på www.vinopia.se

  Mvh
  Zwampen

  SvaraRadera
 2. Hej Zwampen!
  Vad kul att du tycker det.
  Jag har försökt att få kontakt med dig några gånger, men antar att ni har massor att göra. Min vinlista bara väntar på att få ta del av er underbara portfölj. Pratade med Michel Jamis för ett tag sen och frågade hur jag skulle få tag i dig. Men då ringer jag igen!!

  Trevlig kväll önskar jag dig!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg