Traquair 2010 kommer 1 september!

Vad skall detta bli? Vad kommer jag att finna för spännande i dessa droppar.
Jag väntar med stor törst tills första september.
Vi tar oss tillbaka till grundadet av Twaquair Houde Brewery som är årtal 1965. Peter Maxwell Stuart som är rakt nedstigande led är släkt med drottning Maria Stuart. I dag är det Lady Catherine Maxwell Stuart som bär ansvaret i Bryggeriet!
Bryggeriet producerar för närvarande cirka 600 till 700 fat per år. Bryggning sker under hela året med undantag för augusti. Bryggeriet utökade sina lokaler i 1993 men fortsätter att jäsa sin totala produktion i den ursprungliga stil.
För närvarande finns det utrymme att öka produktionen med ytterligare 20% men det finns inga planer på att expandera utanför det som det är avsett att behålla brygga i den ursprungliga stilen och lokaler. Skall bli med ett sant nöje att få dricka denna brygd.

Kommentarer

 1. Ja det är med stor väntan..
  Jag provade Ale smith IPA förra veckan och var mycket nöjd..
  Förresten vet Fredik om det kommer att komma ut några Pumking Ale eller liknande till hösten? Tänkte på liknade sådan som vi provade till Svart soppan när vita Guiden hälsade på!

  SvaraRadera
 2. Vet ej kanske inte på systemet efterfågan där är inte så stor på pumpöl, men i danmark kommer det säkert några jänkare med pumpa. Skall btw snart på en provning och få testa lite end of history :)

  SvaraRadera
 3. Ok tack Fredrik! Jag tar mig över till grannön och tittar efter lite pumking.. Hoppas att End of history är grymm...vad hette den destilerade som du hade på Dalles?
  Trevlig afton!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg