Vad är GastroVin

Många frågar mig dagligen om vad exakt jag arbetar med. 
-Spännande fråga, jag skall ger er mitt svar.  

Sommelier
Grundläggande kunskap för att jag skall kunna utbilda och föra vinvärldens kunskap vidare. Är anlitad föreläsare för bland annat Vinkällans Sommelierutbildning (Sommelierens Roll)

Skribent 
I många år har jag tagit till pennan för att kunna förmedla vidare allt gott som provas. Anlitad av Rs, Gourmet, Östermalms Magasin, Livets Goda, Foodfolder, Enjoy Wine, Janake Wine, Winefinder. 

Rådgivning
Att bli anlitad av restauranger, hotell och andra verksamheter, som är i behov att göra förändringar och förbättringar inom ekonomi, ledarskap och utveckling.

Gastronomiska Event
Stora som små event, kan vara allt från den lilla familjemiddagen med 20 rätter, till den mest livliga företagsfesten med 400 gäster. Jag använder mig av tre olika studios, kök i Stockholm.  

Ledarskap
Alltid ett aktuellt ämne, är det rätt person på rätt plats. Jag har under 15 år arbetat med att jobba fram fungerande orginisationer inom ledarskap och planering.

Wine & Ski Experience
Efter mina år som reseledare och platschef i Spanien och Italien så ville jag med mina erfarenheter, bygga samman ett bolag, där man både får åka skidor på dagarna och diskutera vin i allt från liften till middagen. Dessa event görs med grupper upp till 10 personer, vi håller oss i Chamonix med svenska bergsguider, vi har alltid utbildade skidlärare och sommelierer med på våra resor. 

Matlagningskurser
Har nöjet att tillsammans med MATLABBET på söder kunna utföra matlagningskurser för upp till 12 gäster, vi har även tillgång till kök där vi kan vara upp till 40 personer för matlagning. 

Dryckersprovningar
Att få diskutera drycker tillsammans med gäster, är fantastiskt. Varje provning brukar sluta med att jag har lärt mig massa nytt av de som deltar. Vi är ett berest folkslag och vi gillar att få berätta våra upplevelser, jag lyssnar och lär gärna av andra. Håller provningar från första grundliga delarna inom dryck upp till den nivå som kunden önskar. Det som alltid finns med på mina provningar är de intressanta grundsmakerna som gör dryckers upplevelsen till något fantastiskt. 

Kommentarer

Populära inlägg