Bar Amuse

"Bar Amuse" (Baramys) 
Hösten 2021 så kommer vi sätta igång vår alldeles egna "Bar Amuse". Dessa onsdagar kommer vi att ha 10 platser och servera en rätt på bordet, vi tänker oss family style De Luxe. Det kan vara en panna risotto med dagens bästa råvaror, en karott med fläsklägg eller en helt vanlig Choucroute. 

Till denna kokkonst så behövs det vin. Därför ställer vi till med ett "tema" för varje onsdag. Tre glas och tre viner som har en tydlig rödtråd eller kanske inte. 

Se inte "Bar Amuse" så pretto, klart maten är kanon och vinerna i toppklass. Men vi tänker oss mer att man slinker in efter jobbet (typ 1730) och så skålar vi, om det sen blir en seriös vinpratarkväll eller bara en snabb middag så får det bli så. Vi kommer att tillsammans med våra gäster att utforma varje onsdag till något kul.


Vi kommer att ha onsdagar där vi serverar bland annat viner från Clape, Raveneau, Spinetta, Confuron, SAVAGE, Oddero, Weinbach… Ja det kommer bli gott.

Tänker oss en kostnad på ca 750 kr per gång. Och vill någon sen dra korken ur en flaska från någon av vinkylarna så löser vi det med. Kom, det blir kul! Sibyllegatan 9 Östermalm.

Vi kommer skapa ett event för varje onsdag så håll koll på vår sida här och på Instagram. 


En dag med GastroVin (Östermalms Saluhall)

Dinner at home (Östermalms Saluhall)

Underbar text om GastroVin, Tack till Pär Strömberg www.totallystockholm.se

En afton i Oldtown

Livets Goda Koll på din Sommelier

Livets Goda. Kall Auto Lodge ny Sommelier

My dreams are not yet reached.. Link

Kommentarer

Populära inlägg