Mina Vänner


Kusin Lina som på Öland föder upp de absolut bästa och mest smakade lamm vi skådat. Med stor respekt och kunskap om djuren och dess liv, speglar till stor del som vi serverar på våra event. Ett kött som är välsmakande och i absoluta toppklass. Länk till Er som vill göra som oss på GastroVin/ Dinnerathome. Kontakta Lina här för mer information.
Telefon: 0738335787 eller Mail: lina_585@hotmail.com


Jonas Granfors, en gammal vän som idag skapar magi i form av trä, GastroVin och DinneratHome använder mycket från det Jonas skapat. Ta en titt på hans fantastiska verk på hans sida Länk.

Orrefors är min huvudparter när det gäller glas.
De är "redi gjort" som man säger där hemifrån Småland.  
När bara det bästa som gäller!
Underbara Tove och Inger som levererar fantastiska ostar till Dinnerathome och Gastrovin. Ostar med mycket hög kvalitet och Terroir. Ett måste för alla ostälskare. Till våren och sommaren så har de gårdsbutiken öppen tors, lör och söndag. Besök dem och inhandla de godaste ostarna.  

Ann, som är min och Dinnerathomes egna keramiker, hon skapar precis efter våra önskemål och tankar, ibland blir tankarna många, men Ann hon gör alltid det bästa. Tack för fina hantverk.   
Micke på Werners är en nära och gammal god vän som alltid ställer upp med det bästa inom choklad, oljor, vinäger,det mesta som jag söker efter när det skall skapas något nytt för www.dinnerathome.se eller www.gastrovin.se Sitter med i styrelsen för Sommelierföreningen och vi arbetar hårt för vår bransch och skall dela med oss vår kunskap och ödmjukhet! www.sommelierforeningens.se 

Kommentarer

Populära inlägg