Norra Rhones två storheter.

Legends of the Northern Rhône:
Auguste Clape vs. Jean-Luc  Colombo 2015-1990
Ord från Wijnjas....
Alltsedan vinet först skapades har vinprovningar varit en självklar företeelse. Kanske är det därför inte så konstigt att frågan är en av våra vanligast förekommande och har varit det nästan sedan vi öppnade dörrarna för snart 40 år sedan. Under de första åren var de få, men i takt med att frågorna ökade gjorde också provningarna det. De blev så populära att de i dag är en självklar del i vad vi gör.
Vinprovningar, för oss, handlar inte om rätt eller fel. Vad du tycker är ett riktigt gott vin kan bara en person svara på. Men hos oss kan du alltid räkna med något utöver det vanliga.

I varje provning finns en eller flera flaskor som är sällsynta och ibland inte ens möjliga att få tag på. Flaskor som vi har funnit på gårdar och i källare runt om i världen. Flaskor lika fyllda med vin som berättelser om platser, tradition och historia.

Att vi i detalj kan beskriva allt som har lett till att du dricker det du dricker gör att våra provningar blir levande resor, men de utvalda vinernas otillgänglighet betyder också upplevelser som ingen, förutom du som är där, kommer att kunna ta del av.
Hos W by Wijnjas brinner vi för druvans nektar. Självklart har vi vinprovningar. De är aldrig varandra lika, men alltid lika uppskattade.

Kommentarer

Populära inlägg