GastroVin @Copperhill Åre

För tredje året i rad så öppnar Copperhill upp sina armar för GastroVin och som vanligt så blir det en gedigen ”vinbar” vinfest eller kalla det vad vi vill, hälla vin och servera Jämtländsk gastronomi blir en fin och ärofylld tid.
Nyårsveckan blev galen, vi hinkade Harlan i underställ, serverade SQN som om det vore husvinet. Opua one åkte upp i mängder av årgångar. BOND, mina älskade Bond, jo ni! Det är nästan alla de borta de med.  För att inte sälja tomt på allt under första veckan så kommer vi lagom till sportloven fylla upp skåpen och servera dekadenta viner med inslag av mer Burgundiska stilar och eftersom Copperhill älskar Piemonte så kommer det droppas disiga och dimmiga Nebbiolo viner av bättre rang. 
Påsken kommer att bli avslutningen och varför inte bara göra en räd över att ta det lilla som kommer finnas kvar och sen göra en ny lista för varje dag. Det kommer bli en vinter att minnas. För det är även som så att Wine  Ski Experience Europa. Kommer att köra sin första resa. Det kommer bli ett galet äventyr. Vi ses snart i baren på fantastiska Copperhill Åre.  

Kommentarer

Populära inlägg