Nyhetsbrev Dinnerathome
Lingon, blåbär, pumpa, plommon,
så fylls förråden till den kalla vinter som vi så längtar efter. Växthuset ger
oss de sista tomaterna och chilin och de alla smakar fantastisk. Middagarna
rullar på och det blir bara roligare och roligare. Platserna för hösten är sen
länge fullbokade och denna höst så kommer vi tillåta att fler bilder läggs ut
från DinnerAtHome egna kök och bord. Barolos med riven tryffel är ett givet val
för oss under sep och okt, vi väntar bara på den goda Alba tryffeln som snart
landar i vårt kök. Samarbetet med min keramiker Ann är fantastisk och om en
vecka så hämtar vi upp nytt gods, som skall förgylla råvarorna på ett fint vis.
Jonas som sköter allt med trä är i full fart med att ordna med nya och ännu mer
banbrytande träskapelser till oss, vi hängivet väntar med spänning. Vi önskar
er en trevlig vecka, får inte glömma att på torsdag så beger vi oss till
Grebbestad för årets ostron frosseri.
Kommentarer
Skicka en kommentar