Nyhetsbrev Dinnerathome

Lingon, blåbär, pumpa, plommon, så fylls förråden till den kalla vinter som vi så längtar efter. Växthuset ger oss de sista tomaterna och chilin och de alla smakar fantastisk. Middagarna rullar på och det blir bara roligare och roligare. Platserna för hösten är sen länge fullbokade och denna höst så kommer vi tillåta att fler bilder läggs ut från DinnerAtHome egna kök och bord. Barolos med riven tryffel är ett givet val för oss under sep och okt, vi väntar bara på den goda Alba tryffeln som snart landar i vårt kök. Samarbetet med min keramiker Ann är fantastisk och om en vecka så hämtar vi upp nytt gods, som skall förgylla råvarorna på ett fint vis. Jonas som sköter allt med trä är i full fart med att ordna med nya och ännu mer banbrytande träskapelser till oss, vi hängivet väntar med spänning. Vi önskar er en trevlig vecka, får inte glömma att på torsdag så beger vi oss till Grebbestad för årets ostron frosseri. 

Kommentarer

Populära inlägg