Nyhetsbrev #dinnerathome

Dofterna som får mig att förstå och förtydliga till varför vi håller på med det vi gör idag. Köket en helt vanlig måndag och det doftar färska kantareller, torkade kantareller, inlagda kantareller, nyriven citron, krondill, nybryggt kaffe, picklad zucchini, sockrade körsbär, bakade rabarber… Snälla be mig inte att sluta dofta. Att köket är hjärtat i varje restaurangs kropp är en självklarhet och det är precis där vi här hemma. Tonerna av Andrea Bocelli får tillsammans med fjärde koppen kaffe nu göra mig sällskap när beställningar, bokningar och mail besvaras inför höstens middag och event. Ni hör ju, boka in en kväll med oss, så får även ni känna på alla dofter och såklart smaka på dem alla. Vinerna är dekanterade och i korrekt kondition. Låt oss inte störa er mer i vardagen, vart den än är! Snart ses vi!

Kommentarer

Populära inlägg