Veckans nyhetsbrev #Dinnerathome
Tillbaka några dagar
i storstan för att lyfta in mer råvaror som skall tillredas under våren. De är
även nu som jag lägger in de sista frukterna och grönsakerna som jag gömt i
källaren. Vill och kommer att göra mig av med alla grödor innan våren knoppar och
alla de nya smakerna skall stå på vårt bord. Åkte från minus 26 till plus 4,
vad är detta? Jorden behöver vila under några månader av kyla. Det är inte bra
alls detta. Snart så kommer det även hem nytt porslin för vårens skulpturala
ting som skall bilda konstverkens totala utseende i vårt kök och på det stora
ekbordet. Vår kära Ann som nu i stunden sitter och skapar nytt för att få en ny
fin känsla runt bordet. Första middagen inför öppningen av 3,0 är att sparrisen
och de gamla tyskarna skall ha huvudrollen i menyn. Vårens tryffel är beställd
och lammen är bokade. Önskar Er en trevlig vecka men många fina gastronomiska
upplevelser!
Kommentarer
Skicka en kommentar