Veckans nyhetsbrev #Dinnerathome

Tillbaka några dagar i storstan för att lyfta in mer råvaror som skall tillredas under våren. De är även nu som jag lägger in de sista frukterna och grönsakerna som jag gömt i källaren. Vill och kommer att göra mig av med alla grödor innan våren knoppar och alla de nya smakerna skall stå på vårt bord. Åkte från minus 26 till plus 4, vad är detta? Jorden behöver vila under några månader av kyla. Det är inte bra alls detta. Snart så kommer det även hem nytt porslin för vårens skulpturala ting som skall bilda konstverkens totala utseende i vårt kök och på det stora ekbordet. Vår kära Ann som nu i stunden sitter och skapar nytt för att få en ny fin känsla runt bordet. Första middagen inför öppningen av 3,0 är att sparrisen och de gamla tyskarna skall ha huvudrollen i menyn. Vårens tryffel är beställd och lammen är bokade. Önskar Er en trevlig vecka men många fina gastronomiska upplevelser!  

Kommentarer

Populära inlägg