Nyhetsbrev 20151102 #Dinnerathome
Veckans nyhetsbrev,
det får börja med 9 grader! Vad är det som sker med vårt klimat, visst är det
skönt med värme, men nu skall det vara kallt och härliga dagar med frost och
minusgrader. GastroVin och Dinnerathome har varit på inspirationsresa den
gångna helgen och testat av några korgar och inser att Göteborg som vanligt levererar på
mycket hög nivå. Vi har garanterat ätit årets bästa rätt, kanske druckit årets
godaste vita bourgogne, men vi har även provat årets absoluta magplask. Jag har lovat mig själv att aldrig skiva om en ”dålig” upplevelse. Jag tar med mig mina tankar och begraver dem djupt, för att minnas allt gott vi avnjutit!
Dinnerathome kör årets sista middagar den 21:a och den 22:a november. Skall ta mig i kragen och leverera toppgastronomi och servera en jädrans massa
goda drycker. Sen blir det att flytta upp hela verksamheten till Åre och
Copperhill. Vi ses i vimlet snart och till dess så sjuder grytorna med god mat
hemma i Snickerboa.
Kommentarer
Skicka en kommentar