Veckan i sin delhet? #GastroVin
Hej bloggen! Tja, det är fredag sägs det! Vilken vecka.
Mängde av goda viner har provats. Fick äran att träffa Darioush från Napa
Valley, vilka viner. Kommer ett gäng rader om den lunchen nästa vecka. Inte att
förglömma en underbar leverans av viner från Enjoywine, det kommer bli ”tung
gung” i snickerboa när det skall skapas gastronomi till de fina bjässarna.
Foodfolder släpps vilken sekund som helst och det är med pirrande känsla som vi
nu lanserar en av de hippaste food & dryck platser på nätet. Visst är
jag ödmjuk som vanligt, hur som helst så skall det bli toppen spännande att
tillsammans med gänget skribenter, se vad vi kan åstadkomma. Förövrigt så har
Gastrovin varit på catering och kört tema tryffel, fick höra att dagen efter så
doftade det fortfarande lyx på deras kontor. Bra känsla! Helgen går åt att
planera in ett Pop up gigg med en gammal klasskamrat, så i slutet av november
så kommer jag vara på en restaurang under två dagar och enbart snacka och sälja
vin. Blir en mycket trevlig helg. Jag återkommer när allt är klart. Hoppas att
ni alla kommer förbi på ett glas eller två. Trevlig helg alla sköna människor
som strävar efter en bättre folkhälsa, drick rent och ekologist. Kanske inte
mängde som räknas utan njutningen! Var detta årets bästa provning? Domaine
Comte Georges de Vogue är alltid en särskild känsla att prova och njuta av,
tack till Tryffelsvinet!
Kommentarer
Skicka en kommentar