Nyhetsbrev 28/9 2015 #Dinnerathome

Äpplena plockas in med sällskap av päron, det läggs in nektariner och det skördas ståtlig persilja och tomat från växthuset. Kantarellerna picklas, en del torkas. Chilin växer fortfarande och det är finns fortfarande fina rabarber. Vad säger man! Det är höst och då skall allt tas till vara på, det är en sagolik doft som lägger sig som ett duntäcke i köket. Jag räknar med en kall vinter med mycket snö, så mat kommer behövas. För övrigt så fyllt källaren upp eftersom, och det kom ett pack med viner från Rhone och Chablis, det kan alltid vara bra att ha. Grillen är fortfarande het och sommarens klassiska grillodörer blandas med frisk och sval höstluft. Ni skall se hur viken ser ut från bordet i matsalen, det är glimmande vackert. Tre tema middagar är på planeringen i nuläget, så håll ögonen öppna för snart blir det ren och skär lyx hos Dinnerathome. Trevlig vecka!

Kommentarer

Populära inlägg