Back to the "Varda"! #Gastrovin
Back to de ”varda” vad det nu är?
För GastroVin, Snickerboa och Dinnerathome är det semester minst varje dag, jag
har turen att jobba med det jag gillar mest, så då brukar det oftast bli lätt
arbetat. Men veckan som kommer sätter igång med höstens smaker, men jag släpper
inte sensommarens underbara råvaror. Som så många känner och erkänner, nu
kommer sommaren. Det är även en gammal fin dänga av Balsams Boys. För övrigt så
kommer det som vanligt bli veckans krönika med #Enjoywine och samt ett litet
inlägg från Stockholm Grand Cru med min kära Parisbo Mila. Slutet av veckan så
styr vi båten mot söder och skall fira ett stort och hjärtligt bröllop! Så semestern
rullar på som vanligt, hoppas desamma för Er alla. Som avslutning så passerade www.gastrovin.se 126 000 läsare. Det är
enormt stort och tack alla. Det värmer så mycket att Ni tar Er tid att läsa det
jag gillar mest att göra. Skål så länge!
Kommentarer
Skicka en kommentar