Nyårs bubbel #Enjoywine

”De levde som svin, de varken rökte eller drack”

För er som inte vet riktigt än vad Ni skall njuta av till Nyårssupén. Här kommer tipsen. Det är Enjoywine som har några riktigt godingar i sin låda, det bästa av allt är att de finns på monopolet. Jag har redan laddat upp för en trevlig kväll, istället för att dricka kvantitet så blir det kvalitet, sen vad som räknas som kvantitet är nog något jag måste fråga proffsen om. Jag lämnar bara en hint om vad som komma skall, för hela krönikan kommer ni tisdagen efter Nyårsafton att läsa här på www.gastrovin.se  
Till de klassiska ostronen och den fräscha charlottenslöksvinigretten blir det N/V Hundred Fifty Six Anniversary Brut, 100% Pinot Nero från den anrika producenten Fontanafredda Piemonte. Ett vin som besitter kropp och skäl, mineraler och läcker frukt. Produkt nummer: 77259 endast 159 PIX.
Till hummer, havskräftan, krabban och räkan. Då slår vi på stort och in på silverfat kommer! Dehours Grande Réserve Extra Brut (nr 72143) 329 PIX. Bubblor i rena lyx förpackningen. Tänker absolut inte ”förstöra” kärleken, harmoni och gemenskapen mellan de rena smakerna från skaldjuren och den krämiga stilen som bubblet bär på. Tänk om flaskan räcker till 12 slaget också. – Den som lever får se. Så iväg till monopolet och inhandla några buteljer av de goda drycker jag anbefallet. Gott nytt år och så hörs och ses vi snart! Skål på er!  

Kommentarer

Populära inlägg