Snickerboa

Tro inte att GastroVin ligger på latsida, det är med sorg som vi utnyttjar de sista helgerna på landet innan hösten, det börjar bli mörkt om kvällarna och det är inte riktigt så varmt som det varit, skönt är väl det, det fina med detta är att inse att sommaren varit kanon på flera sätt, helgen gick till att surpla kräftor, dricka goda viner från bla, #enjoywine och med den familj jag innehar så är det inte så svårt att få till en smakpanel när det vankas god mat, trevliga viner och mycket skratt. 

Det händer även lite andra ting! Att vi i morgon tisdag öppnar upp N.A.P @opris (operkällaren) en mycket trevlig restaurang där ledorden kom som du är och lämna mätt och glad;)! GastroVin utlovar mängder med goda viner och annat trevligt i glasen, på tallrikarna kommer maten att sprida många glädjen och köket är taggade till tusen! Så när ni inte är inne på Gastrovin.se och läser så se till att dra er ned till N.A.P och ha kul med oss.  
Bär från Mörkö, rullade i socker. Vaniljglass rörd med rålakrits, Getmese i variation. 
(Snickerboa, GastroLabb) 

Kommentarer

Populära inlägg