Råkultur
Den bästa sushin! Jag vet att
jag kanske inte har rätt i detta uttalande, varken om man frågar Japansk sushikultur eller de riktiga sushi-foodiesarna. Men för mig är det den bästa sushi jag
skådat och smakat. Det går inte att inte bli tårfylld av lycka för varje bit
jag ger mig an, teknikerna, kulturen, historien och smakerna bakom denna shushi
är magiskt! Med Baggie som kompositör
för hela uppsättningen, utspelas vår lunch på Chef table på bästa sätt! Jag
låter nu mina bilder få tala sitt språk!
Här börjar vi alltid lunchen/middagen med en kopp grönt
te från självklara tehandlaren ”In The Mood For The”. I glasen denna lunch så
hann vi med två öl. En från Stor bryggeriet Mikkeller Open Windows Open Hills
och en från Kiuchi Brewery Hitachino Nest White Ale. Två smakrika öl som kom lite
i skymundan från se smaker som jag föredrog denna lunch!
Idag lyssnar jag på Takk med Sigur Rós.
Ett stort tack till alla idag, saknaden av Johanna och hennes kunskap om speciellt Saké var stort, men jag är snart tillbaka för att njuta vidare av mästarens Shushi. Tror med andra ord att om man införde lunch på Råkultur och middagen på Pubologi varje dag så hade jag inte klagat!
Kommentarer
Skicka en kommentar