Fredagsmys!!


-Ja va fan skall man dricka en fredag? Det skall passa ihop med chipsen, den fettiga pizzan, fläskfilén som är inköpt för nu är det fest. Inhandlades för två dagar sen, det var extrapris på en stor känd minde kvalitetstänkande nu-handlar-vi-allt-vi-kan-för-veckorna-framöver butik. Ja ni vet vad jag menar. Å det bästa av allt att drycken skall passa till den där urläkra mörkhåriga snygga killen i Idol.

-Vinvalet ikväll blir en dubbelmagnum Ch vadå från 36 olika vingårdar (kan finnas spår av luft, plast, defekta aromämen, men vi garanterar att det finns alkohol i och innehållet är gömt så man kan dricka massor utan att veta hur mycket och sen är man skitful än då... BRA VA???)

Eller så stänger vi av dumburken, tar fram sina Pinot Noir glas där det endast får avnjutas erotiska pinot viner från västkusten och gärna lite söderut, Santa Barbera, Paso Roble kanske.
Bjuder in sina underbara vänner som är så mycket mer intresantare än Blond Bagge någonsin kommer att bli. En nybakad deg med endast de bästa råvarona och en härligt örtdoftande Bea till det. Det kommer att dofta nybaktbröd, nyfrästa höstprimörer och gedigen mogen ost som gör att det stinker så där härligt i hela huset. Oupppss. Brasan skall spraka och de levande ljusen brinner i kapp med mysfaktorn. Nu börjar vi skapa harmoni.

Visst är det härligt att vi männsikor uppskattar olika saker och ting. Fan vad tråkigt om alla bara drack ettiketsviner. Och lärde sig massa fina vinuttyck. Att och njut precis av vad just Ni vill och känner för. Det är enkelheten i mat och dryck som gör det till njuting. Tänk på det - vinfjollor.
Så för min del blir det Äckligt fet Kebabpizza med blandad sås och extra tomat till det kommer det avnjutas massor med skatt nära vänner och en jävla massa Cola kan tänkas..

Med det så önskar jag oss alla en trevlig fredag!

Kommentarer

Populära inlägg