Bond Estate!

The 5 "Grand Cru"

QUELLA är namnet på vinet från de 9-hektar som ligger vid dom östra kullarna med utsikt över hjärtat av Napa Valley. Bebuten kom år 2006, namnet kommer från det tyska ordet för en ren källa eller ett artesiskt akvifer. Detta objekt är brant sluttande i sydväst. Platsen är en gammal flodbädd som består av kullersten och klippor sammanvävda med fickor tuff (vulkanisk aska) som lyfte under den senaste vulkaniska aktiviteten i området. Quella visar en nästan en övermännsklig kvalitet av blå frukter, grafit och en levande, subtil finish.
MELBURY kommer från en spektakulär plats på sluttningarna norr om sjön Hennessey, i bergen öster om Rutherford.The namn Melbury är en hyllning till ett historiskt område i London, där gårdens ägarna bor stor del av året. Sedan debuten med 1999 års årgång, har konsekvent kännetecken Melbury varit plysch röda bär (vinbär, körsbär), andas med kryddor och doften av viol. Elegans och en smidig konsistens fastställa strukturen för detta vin. Den särskilda redogörelse för denna klippiga 7 hektar stora bergssluttning vingård söder med utsikt över sjön Hennessey, vilket gör att vinstockarna att fånga morgonsolen SOIL (jorden) Ancient sedimentär jord med komprimerad lera. Östra och sydöstra exponering.

SANKT EDEN är baserat på en stor bergsknalle som är del av en vacker egendom belägen strax norr om Oakville Crossroad. Eden är en historisk referens till denna region beteckning på artonhundratalet maps. Röda stenig mark av denna northfacing sida kommer från hög i Vaca Mountains. St Eden, som publicerades först i 2001 års årgång, visar tillförlitligt stort fokus, ett välmående "söt" centrum och anteckningar om crème de cassis, mörk choklad och rostade örter. Mineral-färgat och bred på gommen, visar vinet konsekvent finkorniga tanniner och en frodig concentration.SOIL: (jorden) Iron Rich fractured vulkanisk sten från ett jordskred.

VECINA är myntat från det spanska ordet för granne. Detta är vår strävan med den egendom som finns direkt sydöst om BOND winery. Vackert terrasserade vulkanisk jord backar för den här egenskapen är bosatta i Oakville västra foten. De 11 hektaren ligger rakt österut och är mottagare av cool morgonsol. Vecina, som kom med 1999 års årgång i den inledande BOND release, är alltid kraftfull, intensiv och kyndel. Vecina övriga kännetecken är björnbär frukt, vilda skogen golv och mineral tillhörande overtones. SOIL: (jorden) Berggrund överlagras med finkorniga alluviala tvätt.
Pluribus uttrycker karaktären av en egendom belägen på en höjd över 1.100 meter på dramatiska sluttningar. Namnet anspelar på det latinska ordet för många, och valdes för att beteckna de olika aspekterna med att skapa ett fint vin: från solen , jord och klimat på en vingård, till den grupp av människor som av ett vin genom dess utveckling. En hissnande bergsområden på 7 hektar med branta exponeringar i norr, öster och sydost, marken består av vulkaniska berggrund. Pluribus, som debuterade i 2003 års årgång, definieras som en fet, rik och koncentrerat vin, inslag av mörka plommon, rostat kaffe, och dofter av cederträ är inneboende i hela vintages.SOIL: (jorden) nedbrutet vulkaniskt material. Omgiven av en barrskog. Norra och östra exponering.

Text & Bild: http://www.bondestate.com/

Kommentarer

Populära inlägg