En otroligt trevlig afton på Le Bistrot d'Hotel . En kombination av trevliga vänner runt bordet, "enkla" men mycket smakrika rätter avnjöts allt från årets första vita sparris till ofantligt god sallad på hummer och anklever och givetvis värstingar i glasen. Vill återkomma till på, som presenterades på ett mycket elegant och intressant sätt.
Låt oss börja med Camembert, Meule de Comtè, Langres, Salers AOC Auvergne, Livarot, Tomme de Savoie, Morbier, Petit pont-l'évêque, Neufchâtel, jag kan fortsätta ett tag till men känner att både sinnet och magen har fått sitt för denna gång. Men så roligt att kunna få avnjuta dessa godsaker med endast ett tillbehör.. ett gott glas sött från en mer känd vinmakare som vi finner om vi följer floden Garonne söder om Bordeaux till vi stannar strax innan Langon. Mer preciserad blir jag inte.

Kommentarer

Populära inlägg